O nama

Društvo sa ograničenom odgovornošću „ Agros-komerc “ je poljoprivredno i trgovinsko preduzeće koje se bavi poljoprivrednom proizvodnjom i trgovinom na veliko i malo, kao i ugovaranjem i otkupom poljoprivrednih proizvoda. Sedište preduzeća je u Despotovu. Preduzeće je osnovano 13.01.1992. godine, osnivač je Stevica Jurišin.

Doo „ Agros-komerc “ se bavi organizacijom poljoprivredne proizvodnje, najvećim delom ratarskih kultura kao sto su:
– kukuruz
– pšenica
– soja
– šećerna repa
– ječam

Preduzeće se sastoji od poljoprivredne apoteke, magacinskih objekata, objekata za smeštaj poljoprivredne  mehanizacije, kancelarijske objekte i objekte za skladištenje poljoprivrednih proizvoda (vaga i silos, kapaciteta 300t). Slike mozete pogledati u našoj galeriji.

Osim sopstvene proizvodnje, preduzeće vrši i kooperaciju i ugovaranje poljoprivredne proizvodnje sa kooperantima u  Despotovu i okolnim mestima. Površine za koje se ugovara proizvodnja menjaju se u zavisnosti od opredeljenja kooperanata.

Doo „ Agros-komerc “ ima dugogodišnju korektnu saradnju sa poznatim poslovnim partnerima kao što su “Victoria Logistic” Novi Sad , Fabrika šećera„ Sunoko” Vrbas, „ Agromarket ” Kragujevac, „ Galenika-fitofarmacija ” Beograd, „ Dijamant AD” Zrenjanin, „ Animal-commerce” Beograd, „ Gebi ” Čantavir itd.